Privacy Policy / Disclaimer

Persoonsgegevens die wij verwerken

Galerie Gabriëls verwerkt uitsluitend persoonsgegevens van geïnteresseerden in kunst of aanverwante diensten die eerder zichzelf hebben aangemeld.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

 

Voor- en achternaam

E-mailadres

 

Waarvoor gebruiken wij de persoonsgegevens?

Galerie Gabriëls gebruikt de persoonsgegevens voor communicatie over het aanbod van nieuwe schilderijen en nieuws over de galerie, bijzondere aangelegenheden en kijk op kunst in het algemeen. Galerie Gabriëls gaat zeer discreet om met persoonsgegevens. Galerie Gabriëls deelt deze niet.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Galerie Gabriëls bewaart persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Men heeft altijd het recht om persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast kan de toestemming voor de gegevensverwerking altijd worden ingetrokken of kan men bezwaar maken tegen de verwerking van de persoonsgegevens.

 

Uw privatie en door ons gebruikte media

Galerie Gabriëls maakt voor het nieuws gebruik van wix en social media platforms, is niet aansprakelijk voor eventuele schade veroorzaakt door ‘verwerkers’ die deze media platforms exploiteren. Deze partijen (Wix, Facebook, LinkedIn, etc.) zijn eveneens gehouden aan de privacywetgeving die voor de gehele EU (AVG) geldig is.  

 

De bescherming van uw persoonsgegevens is en blijft bij ons altijd een belangrijk onderwerp. Voor vragen of informatie kunt u altijd contact met ons opnemen:

 

Galerie Gabriëls, Noordeinde 103, 2514 GE, Den Haag,

Disclaimer

De informatie op onze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Galerie Gabriëls is niet aansprakelijk voor onjuiste en/of ontbrekende informatie op deze website.

Galerie Gabriëls zal niet aansprakelijk zijn voor technische of redactionele fouten die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

 

Alle rechten voorbehouden © 2019

Nieuwsbrief

Blijf steeds geïnformeerd over

het nieuwe aanbod

Galerie adres:

Noordeinde 103, 2514 GE  Den Haag

Telefoon:

070-3658472

Wij zijn ook op Facebook vertegenwoordigd.

© 2020 by Galerie Gabriels I Privacy Policy I Disclaimer I KvK 27040350

Galerie Gabriels is ook te vinden op www.kunsthandelaar-info.nl en www.gallerease.com